KUFF 2017

ABKHAZIA (2017)

Abkhazia on dokumenttielokuva elämäntapaskeittaajien seikkailusta itsenäisyyssodan runtelemaan neuvostoaikaiseen lomaparatiisiin, heidän omien tapojensa kyseenalaistamisesta, muiden huomioon ottamisesta ja intohimosta dokumentoida skeittausta. Vieraana Vantte Lindevall ja skeittari Samu Karvonen.

SKY’S THE LIMIT (2017) 

Vieraana Jorgos Fanaris. Sky´s´ the limit on dokumentti kansainvälisestä muraali-imiöstä. Isot seinämaalaukset täyttivät tänä kesänä Suomen Kemistä Kontulaan.

KAUPUNKILAISIA (2008)

Kaupunkilaisia kertoo pätkätyöläisistä Yasinista (Omar Abdi) ja Markosta (Jarkko Laht) ja juoni kietoutuu auton oston ympärille. Vieraina kävivät ohjaaja Juho Kuosmanen ja näyttelijä Omar Abdi.

TYTTÖ NIMELTÄ VARPU (2016)

Tyttö nimeltä Varpu kertoo 12-vuotiaasta Varpusta (Linnea Skog), joka on jo matkalla kohti aikuisuutta, ja äidistä (Paula Vesala), joka ei halua kasvaa isoksi. Kuvauspaikkoina Kontulan maisemia

KORSOTEORIA (2012)

Korsoteoria kertoo Ellistä (Armi Toivanen), varastotyöläisestä, joka ei ole koskaan matkustanut Suomen ulkopuolelle. Vieraana näyttelijä Armi Toivanen.

PÄIN SEINÄÄ ( 2014)

Päin seinää on elokuva sukupolvien yli ulottuvista ohareista ja yrityksistä hyvittää ne. Pääosissa on mm. Armi Toivanen, Eero Ritola ja Mimosa Willamo. Vieraana näyttelijä Armi Toivanen.